Inhoud trainingen

Overzicht trainingen Bike Sports .

Beginners trainingen
Deze trainingen zijn voor de beginnende fietser en degene n die al enige tijd fietsen maar meer rijtechniek willen leren. Er wordt aandacht besteed aan: bochten rijden, klimmen, dalen, singletrack rijden.
De technieken die daar voor nodig zijn: remmen, schakelen en balans.
Als u klaar bent met deze cursus bent u in staat om de meeste uitdagingen die u tegen komt aan te kunnen.

Recreanten training
Deze trainingen zijn voor de fietser die de beginners training hebben afgerond en de meer gevorderde fietser. Er wordt getraind om een nog betere techniek te krijgen maar ook voor een betere conditie. Bij voldoende aanmeldingen worden er groepen gemaakt met gelijk niveau.

Marathontraining
Dit is een serie trainingen voor gevorderde mountainbikers die van plan zijn langere tochten te gaan rijden boven de 80 km en in het buitenland.
Er wordt veel getraind op conditie en een aantal trainingen zullen 4 uur lang zijn. We gaan ook twee langere tochten rijden in Nederland. Natuurlijk komt de klim- en daaltechniek veel aan de orde.
Daarnaast is er een informatieavond over ‘Wat is trainen” en ‘Voeding”.
De ideale voorbereiding voor ons weekend naar Oostenrijk.

Conditietrainingen
Deze trainingen zijn voor de gevorderde fietser.
Er wordt getraind om een betere conditie te krijgen maar de techniek van het rijden krijgt ook aandacht. De trainingen zijn vrij intensief en worden ondersteund met een stukje theorie over conditieopbouw.

Opgeven kan per mail via inschrijven@bikesports-trainingen.nl, via Online inschrijven of in de winkel door inlevering van het inschrijfformulier (ook in de winkel verkrijgbaar).

Studio Peet®